maandag 28 februari 2011

Safari's Op Maat gaat voor Specialist Marine Guiding kwalificatie

Bij Safari's Op Maat zoeken we konstant naar manieren om ons safari-product nog beter te maken. Dus nu was besloten dat onze hoofdgids ook de nieuwe 'specialist marine guide' kwalificatie moest halen. Zodoende ging hij druk aan de studie en werkte het 300 pagina's studieboek door en vulde 100 pagina's werkboek in, en schreef afgelopen zaterdag het nationale examen. De resultaten zijn nog niet bekend maar het examen ging naar eigen zeggen wel goed. Dus als het goed is kan hij toekomstige gasten allerhande leuke wist-je-datjes vertellen over de ongelofelijke verscheidenheid aan leven die we hier aan de kust vinden. Safari's Op Maat: Tot uw dienst!

www.safarisopmaat.nl

dinsdag 15 februari 2011

De pracht van Tembe Elephant Park

Tijdens onze laatste rondreis verbleven we een aantal dagen in het prachtige Tembe Elephant Park met onze gasten. Hieronder een tiental foto's in een poging in elk geval een klein beetje van de pracht weer te geven. Klik op de foto's voor een vergroting.


White Rhino on morning game drive


Elephant at sunset


Herd of buffalo approaching through the savanna


Parade of elephants


Elephant youngster quenching its thirst


Grumpy old fella


Beauty Queen


Isilo, said to be the biggest tusker in the Southern Hemisphere


Isilo once again


And Isilo again
www.safarisopmaat.nl

donderdag 10 februari 2011

VVG Tour


Afgelopen weekeinde kwam er een einde aan de VVG (Vrienden Van Geert) Tour, waarbij Safari's op Maat een 7-tal oud-klasgenoten en vrienden van de middelbare school meenam. Zij zijn zo vriendelijk geweest om zelf te verhalen over hun reis. Zie http://vvg.openkracht.nl/?p=165 voor een impressie!

www.safarisopmaat.nl