dinsdag 28 december 2010

Alweer een luipaard...

Oké, toegegeven, we hebben geen moment het gevoel gehad dat het Kerstmis was, maar desondanks hebben we een heerlijke paar dagen gehad. Tsja, Kerstmis is voor ons denk ik voor eeuwig geassocieerd met koud, donker, lampjes, sneeuw of regen, grijze luchten en binnen zitten (schranzen). Onze Kerst dit jaar vond plaats in Tembe Elephant Park (1e Kerstdag) en Makhasa Game Reserve (2e Kerstdag), en was warm, zonnig, met blauwe lucht, lekker eten in de buitenlucht, en dat tussen de game drives in. 'Kerst' was beperkt tot hier en daar een verdwaalde slinger in de lodges, en het feit dat iedereen elkaar begroette met 'Merry Christmas'... In Tembe hadden we zoals altijd mooie sightings van olifanten, maar de sighting in Makhasa spande toch de kroon: Een luipaard moeder met 1 jaar oude welp welke ruim een half uur rond de auto aan het rondbanjeren was! Zie hieronder een kleine fotopresentatie van de Kerst van Safari's op Maat.




2 opmerkingen:

  1. Whoa ik heb nu al weer zin om met jullie op avontuur te gaan, jullie worden echte luipaard-experts zo. Fijn dat jullie zo'n mooie kerst hebben gehad. Hier is het nog steeds winters, en de kerst was meer dan wit in Limburg, bijna absurd zoveel sneeuw als daar lag :).
    dikke knuffel van je (schoon)zus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige fotos zijn dit.
    Geweldig dat jullie zoveel prachtige dieren kunnen zien.
    Lijkt me ook een beetje vreemd, een kerst zonder kerstboom, kaarsjes en vrieskou Nou ja zonder vrieskou lijkt me heerlijk. Liefs Aggie

    BeantwoordenVerwijderen